fbpx

MISS PRICE – Εκεί που ο πελάτης επιστρέφει για να ανακαλύψει και νέα προϊόντα

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
+30 210 6756200

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ FRANCHISE

Πληροφορίες Δικτύου

Αριθμός Καταστημάτων: [5]
[5]
Έναρξη Δραστηριότητας: 2015
Έναρξη Franchising: 2019
Eμπειρία franchisee:
Δεν κρίνεται απαραίτητη
Αυτοαπασχόληση franchisee:
Δεν κρίνεται απαραίτητη

Οικονομικά Στοιχεία

Μέσο μέγεθος καταστήματος:
170-180 τ.μ. (συμπεριλαμβανομένου αποθηκευτικού χώρου 20-30 τ.μ.)
Μέσο Ύψος Επένδυσης:
€80.000
Entry fee:
€10.000

Στοιχεία Επικοινωνίας

Tηλ: 210 6756200
Fax: 210 6752864
E-mail: frsupport@tfc.gr

Υπεύθυνος Ανάπτυξης: 
THE FRANCHISE CO.

ΘΕΛΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ Miss Price

CAPTCHA image

Βοηθήστε μας να καταπολεμήσουμε τα spam

MISS PRICE


Τα ψώνια γίνονται διασκεδαστική εμπειρία

Το Miss Price έρχεται να προσθέσει χρώμα και χαρά στην καθημερινότητά μας. Οι πελάτες του βρίσκουν στα καταστήματα της αλυσίδας πράγματα που χρειάζονται, πράγματα που ονειρεύτηκαν και πράγματα που δεν φαντάζονταν ότι υπήρχαν, πάντα στις πιο value for money τιμές. Μάλιστα, δεν αφήνουν κανέναν πελάτη παραπονεμένο μιας και καλύπτουν τις ανάγκες της γυναίκας, του άνδρα, του παιδιού και του σπιτιού με 10.000 κωδικούς προϊόντων να εναλλασσονται ανάλογα τις ανάγκες κάθε εποχής, 365 μέρες τον χρόνο.

Με άλλα λόγια, το Miss Price είναι η αλυσίδα που επαναπροσδιόρισε την αγορά των discount stores μετατρέποντας τα καθημερινά ψώνια σε διασκεδαστική εμπειρία και προσφέροντας πολλαπλές πηγές κερδοφορίας για τον franchisee.

Η επιτυχία του Miss Price δεν ήταν τυχαία, μιας και εμπνευστής του είναι ο Κωνσταντίνος Τηνιακός, ένας επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον χώρο των υπηρεσιών και του εμπορίου εδώ και 32 χρόνια. Το πρώτα καταστήματα αυτού του τύπου, που λάνσαρε η Tiniakos Group, είχαν τη διακριτική ονομασία «ΠΑΡΕ-ΠΑΡΕ». Κατόπιν, το project αυτό εξελίχθηκε στη Miss Price, με το πρώτο πιλοτικό κατάστημα στο Γαλάτσι να ανοίγει τις πόρτες του μέσα στο 2016. Αυτή τη στιγμή, το δίκτυο διαθέτει άλλα 4 καταστήματα στο Ίλιον, το Περιστέρι, την Πετρούπολη και την Κόρινθο, καθώς και ένα πολύ εύχρηστο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Το επιτυχημένο μοντέλο της εταιρείας επενδύει στις εξαιρετικές τιμές των προϊόντων της, την ποικιλία και τη συνεχή εναλλαγή του προϊοντικού μείγματος, τις στρατηγικές συνεργασίες με τους προμηθευτές, το merchandising και την αποτελεσματική διαχείριση των αποθεμάτων της, με απώτερο στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, ο οποίος θα επιστρέψει ξανά και ξανά στα καταστήματα Miss Price.

Το Miss Price έχει πάθος για τους πελάτες της και θέλει να ικανοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες τους. Ο σύγχρονος καταναλωτής είναι πιο ενημερωμένος και γνωρίζει τι είναι αυτό που θέλει.  Επιπλέον, οι σύγχρονοι ρυθμοί της ζωής μειώνουν το ελεύθερο χρόνο, έτσι εκείνος δεν έχει πολύ χρόνο για να τον διαθέσει άσκοπα. Ξέρει τι θέλει, πως το θέλει και πότε το θέλει. Το Miss Price αυτό μπορεί να εξασφαλίσει!

Τι έχει σημασία για το Miss Price;

Προτεραιότητα για το Miss Price είναι να είναι η πρώτη επιλογή των πελατών, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη λύση για κάθε ανάγκη της οικογένειας και του σπιτιού. Μπορεί να φαίνεται δύσκολο αλλά για το Miss Price απλό.

Για το πετύχει αυτό, το δίκτυο Miss Price ακολουθεί κάποια πολύ αυστηρά κριτήρια. Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων είναι κάτι το αδιαμφισβήτητο για το Miss Price. Σε κάθε βήμα από τον προμηθευτή μέχρι το ράφι, το Miss Price τηρεί αυστηρούς κανόνες ασφάλειας των προϊόντων πραγματοποιώντας συχνούς δειγματοληπτικούς ελέγχους.

Οι καταναλωτές ξέρουν ότι στο Miss Price μπορούν να βρουν  ό,τι χρειάζονται. Η μεγάλη ποικιλία των Miss Price καλύπτει διαφορετικούς τύπους καταναλωτών. Οι καταναλωτές επίσης γνωρίζουν ότι τα προϊόντα είναι  στις πιο ανταγωνιστές τιμές της αγοράς καθιστώντας τα value for money.  Στην ουσία ο καταναλωτής αγοράζει λιανική σε τιμές υπερχονδρικής.

Άλλο ένα δυνατό σημείο του Miss Price είναι η ατμόσφαιρα του καταστήματος. Σε έναν απλό, λιτό και λειτουργικό χώρο ο καταναλωτής κάνει τα ψώνια του νιώθοντας άνετα. Και βέβαια η εμπειρία του θα ολοκληρωθεί από την εξαιρετική εξυπηρέτηση των ανθρώπων του Miss Price. Το προσωπικό είναι πάντα ευγενικό και φιλικό, έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες των καταναλωτών και μα δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις.

Όλα αυτά τα δεδομένα έχουν δημιουργήσει μία σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στους καταναλωτές και τους ανθρώπους του Miss Price  αυξάνοντας την επισκεψιμότητα και φυσικά την κερδοφορία για τους υποψήφιους franchisees.

MISS PRICE NEWS

Στο Miss Price έχουν επενδύσει στο merchandising

Τα καταστήματα της Miss Price, της αλυσίδας discount stores που γίνονται σημείο αναφοράς κάθε γειτονιάς, κερδίζουν τον πελάτη με τους άνετους, λιτούς και λειτουργικούς τους χώρους. Τα απαλά χρώματα στους τοίχους και η προσεκτική εργονομία διασφαλίζουν την οικεία...

Miss Price: Συνολική εξυπηρέτηση του πελάτη 365 μέρες τον χρόνο

To Miss Price είναι η αλυσίδα που επαναπροσδιόρισε την αγορά των discount stores, μετατρέποντας τα καθημερινά ψώνια σε διασκεδαστική εμπειρία και προσφέροντας πολλαπλές πηγές κερδοφορίας για τους υποψήφιους franchisees. Η επιτυχία του concept δεν ήταν τυχαία μιας και...
Επικοινωνήστε μαζί μας